Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Вівторок, 23.04.2024, 23:18

Новоселівський

    НВК

 
 
                                                                                 
                               
           
                                                                 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 655
Статистика
Погода в Украине
Головна » 2014 » Грудень » 25 » Заради миру
22:26
Заради миру

 

Наближаються новорічні та різдвяні свята. Це час, коли збуваються усі мрії та бажання, час, коли на душі становиться спокійно та весело. На жаль, цьогорічні свята в Україні проходять з болем та смутком за майбутнє держави. Всі ми переживаємо нелегкі часи, але віримо, що скоро зійде сонечко й осяє всю нашу рідну Батьківщину.

         Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. У складний для нашої країни час у Новоселівському НВК проводиться ряд заходів щодо вдосконалення роботи з патріотичного виховання учнів та сприяння зростанню підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.

         Учні нашої школи беруть активну участь у Всеукраїнських акціях «Лист пораненому» та «Лист в АТО». До Новорічних та Різдвяних свят було підготовлені солодкі подарунки та вітальні листівки, що будуть відправлені мужнім захисникам нашого спокійного життя. Протягом останніх двох місяців наша школа взяла під опіку солдатів, що несуть свою службу на посту поблизу села Кардамичево, допомогли їм в організації гарячого харчування, що дуже важливо, зважаючи на природні умови. Педігогічним та учнівським колективом на минулому тижні було організовано збір коштів на допомогу в покупці захисного спорядження для односельчанина (Тиханського Артема), що направляється для участі в АТО.

         18 грудня, наша школа прийняла естафету та честь зберігати у себе прапор 28 Механізованої бригади. Надіємося, що цей прапор незабаром стане символом перемоги. Слава Україні та її захисникам.

Переглядів: 660 | Додав: Novoselivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
      

      
 
©Aleksandr Kustol
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz