Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Субота, 27.04.2024, 02:02

Новоселівський

    НВК

 
 
                                                                                 
                               
           
                                                                 
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет Вам найбільше подобається?
Всього відповідей: 67
Статистика
Погода в Украине
Головна » 2013 » Червень » 17 » Оздоровлення
12:25
Оздоровлення

З метою реалізації Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей  у літній період  2013 року при загальноосвітній школі  працював дитячий оздоровчий табір «Дружній» із денним перебуванням. Робота пришкільного табору « Дружній» була організована у відповідності до Типового положення про дитячий оздоровчий заклад.

Дітей зараховували до оздоровчого табору на основі заяв батьків. Пріоритетними напрямками роботи табору  було оздоровлення, загартування, виховання та розвиток дітей. .

         На базі табору «Дружній» функціонувало 3 загона. В них оздоровлено 76 дітей.

         У відповідності до вікових завдань, вікових особливостей дітей, їх потреб та запитів у таборі були затверджені режим роботи, плани роботи табору та загонів та основні форми організації для їх реалізації: науково-пізнавальна діяльність, природоохоронні акції, трудові десанти, спортивні змагання, екскурсії, походи, конкурсно-розважальні програми.

          Організація виховної роботи в таборі сприяла повноцінному оздоровленню та активному відпочинку дітей. Виховний процес, який був організований в кожному загоні табору, було налагоджено з використанням можливостей школи та природних об’єктів. Значна увага приділялася розвитку особистості дитини, розкриттю її здібностей і набуттю різнобічного соціального досвіду.

Під час роботи пришкільного табору велика увага приділялась профілактиці дитячого травматизму, правопорушень, тренінгам по формуванню здорового способу життя, проводились екскурсії та походи з пізнавально-дослідницькими та природозахисними завданнями.. Проводились ряд конкурсів, день спортсменів, день малюнку, день сміху, день казки, день  танцю та пісні.

 Щоб зробити відпочинок дітей максимально комфортним та корисним педагогічний колектив (вихователі, медсестра, бібліотекар) регулярно проводили творчі наради. Обговорювалась ефективність виховних  заходів, вносились зміни і доповнення. Корегувались всі виховні заходи в залежності від побажань дітей.

          Одним з основних напрямів у таборі був спортивний. Кожен робочий день починався ранковою фіззарядкою, проводились рухливі ігри, спортивні змагання між загонами.

Сучасним учням важко знайти себе у бурхливому і непередбачуваному сьогоденні. Але зусилля нашого колективу не були марними. Діти в таборі жили цікавим захоплюючим життям усі 14 днів. Склалося враження, що життя в таборі  «Дружній» - це частинка життя наших вихованців. Вони із задоволення і цікавістю приходили кожного дня в табір, а на закриття табору завітали батьки учнів, які були дуже вдячні за  змістовний відпочинок. 

Переглядів: 522 | Додав: Novoselivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
      

      
 
©Aleksandr Kustol
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz