Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Субота, 20.04.2024, 15:02

Новоселівський

    НВК

 
 
                                                                                 
                               
           
                                                                 
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет Вам найбільше подобається?
Всього відповідей: 67
Статистика
Погода в Украине
Головна » 2012 » Травень » 3 » За життя
21:13
За життя
 
   «За життя!». Саме так, коротко і лаконічно, називалася команда нашої школи, яка прийняла участь у районному фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я». Учасники агітбригади (Петрусевич Олексій, Макарова Яна, Петрусевич Дмитро, Савранська Ірина, Заможня Альона, Новіков Максим та Матіїва Валентина) намагалися донести до глядачів переваги здорового способу життя, з дитячою безпосередністю показати негативні наслідки вживання алкоголю, тютюну та наркотиків. Деякі слова з одного боку були з присмаком гумору, а з другого боку вражали своєю правдивістю та драматизмом. Можна лише подякувати цим дітям , які не шкодуючи своїх сил відвідували щоденні репетиції, навіть на канікулах не просили про відпочинок. Вивчали слова, записували музику, ставили танці. Кожен старався як міг, а викладалися вони на повну силу. Ці діти, нажаль, не мають можливості відвідувати хореографічні, театральні та інші гуртки, тому кожний правильно зроблений рух чи сказане слово – це вже перемога.
    Сценарій для виступу агітбригади також складався самостійно (після уроків кожен викладав свої ідеї) , а всі слова до пісні підбиралися досить ретельно, що вкласти в них увесь сенс композиції.
    Агітбригада складалася з 7 чоловік. Наче це й не багато. Але, якщо брати у відсотковому відношенню до кількості дітей, що навчаються в школі – це майже 8 %. Непоганий показник.
    А що головне для дітей? Зрозуміти, що їх старання були не даремні. Їх виступ супроводжувався оплесками учнів школи – запальними та повними захоплення.
   Виступ шкільної агітбригади мали змогу побачити й всі жителі Новоселівської сільської ради під час сходу, щодо програми «Народного бюджету» за присутності Голови Великомихайлівської районної ради Гіріна Віталія Івановича та Голови Новоселівської сільської ради Слюсенко Світлани Сергіївни. Гості та присутні залишилися задоволеними.
 
 
Переглядів: 699 | Додав: Novoselivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
      

      
 
©Aleksandr Kustol
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz