Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 26.04.2024, 03:03

Новоселівський

    НВК

 
 
                                                                                 
                               
           
                                                                 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 655
Статистика
Погода в Украине
Головна » 2011 » Квітень » 9 » Небайдужі люди
13:29
Небайдужі люди
 
     Всі ми любимо чути в свою адресу слова вдячності, але більшого задоволення ці слова приносять, коли ми їх висловлюємо комусь. «Дякуємо»,- сьогодні ми хочемо сказати людям , які небайдужі до чужих проблем. Проблем наших сільських дітей. Діти – наше майбутнє. А майбутнє не може бути не освіченим, не начитаним. «Хто багато читає ,той багато знає»,- так кажуть у народі. І це правда. Книга вчить, як на світі жити. Без книги люди дуже скоро розучилися би не тільки мислити, а й працювати. Книга може чимало допомагає у навчанні та вихованні, збагачує знаннями, зміцнює волю, пробуджує мрію. Щоб мрію пробудилось, а знання збагатилися, потрібно мати під рукою найнеобхідніше й найцінніше – книгу. Книга – джерело знань.     
     На жаль, на сьогодні шкільні бібліотеки мають малий фонд книжок. Тому у нас в Новоселівському НВК вже декілька років проводиться акція «Подаруй бібліотеці книгу». Від усієї душі та серця несуть книгу діти, даруючи радість нового та цікавого своїм товаришам. Завдяки цій акції ми збагачуємо фонд художньої, наукової та дитячої літератури. 
    Небайдужими до акції стали і жителі нашого села Воленко Володимир Семенович та Валентина Іванівна, які подарували нашій школі більше 100 книжок. Завдячуючи їм ми отримали велике поповнення томами всесвітньої літератури, дитячими книжками та іншими потрібними довідниками. Наша школа висловлює щиру вдячність людям. Дай Боже вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі, нехай всі ваші добрі справи повернуться до Вас сторицею.
Переглядів: 656 | Додав: Novoselivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
      

      
 
©Aleksandr Kustol
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz