Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 29.03.2024, 02:14

Новоселівський

    НВК

 
 
                                                                                 
                               
           
                                                                 
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет Вам найбільше подобається?
Всього відповідей: 67
Статистика
Погода в Украине
Головна » 2011 » Березень » 24 » Святкові традиції
15:40
Святкові традиції
 «Поспішали ми до вас, щоб віддати цей «Наказ». Він підписаний самою Королевою-Зимою!», - з таких слів розпочали свято весни  ведучі - Анастасія Борщавецька та Євгенія Сивець. Цьогорічне свято 8 березня було трішки незвичайним та загадковим, так як воно співпало з Масляною. Зал, прикрашений чудовими квітами, вітав гостей по особливому тепло. І було зрозуміло, що весна вже настала.
     Захоплююча мандрівка розпочалася з виступу народного пісенного колективу «Тоніка» під керівництвом Марії Іванівни Григорчук. Доречі, саме Марія Іванівна започаткувала святкування в нашій школі прадавніх християнських традицій, це й свято Святого Миколая, Різдво, Василя, Великдень, вивчення дітьми та вчителями народних обрядів, писанкарство та багато чого іншого.
    
     Дорогих гостей на шкільній сцені вітали Масляна – Оксана Шидловська разом зі своїми помічниками – Понеділок (Зустріч) – Максим Новіков, Вівторок (Загравання) – Вадим Орзул, Середа (Ласуня) – Анастасія Івашків, Четвер (Розгул) – Михайло Депяк, П’ятниця (Тещині вечори) – Ганна Деп'як , Субота (Невістчині посиденьки) – Ольга Казимерчук та Неділя (Прощена) – Артем Гандзюк, всі вони розповідали глядачам про традиції гуляння на протязі тижня. А згадаймо Бабу-Ягу (Ірину Ткачук), яка прагнула зіпсувати свято, Весну на поріг не пустити, Масляну заморозити та дітей прогнати. Та це їй не вдалося, прийшла до нас на святкування до школи Весна-Красна, разом із весняночками, що співали, танцювали та веселили навколишніх.

     А яке перше свято весни? Звичайно, день найчарівніших та наймиліших, улюблених жінок та дівчаток, бабусь та матусь. Яких тільки-но привітань вони не отримали від шкільної братії. Це й величальні пісні від шкільного хору ( існування якого теж велика заслуга його керівника – Марії Іванівни), жартівливі інсценівки від учнів 4 класу ( Тетяна Степаненко, Ірина Соболєва, Максим Соляник, Віка Васейко, Олександр Горейда та Аліна Сивець), гуморески від 3 класу ( Роман Матіїв та Сніжана Михальчук), чудові вірші-поздоровлення від діточок 1 та 2 класів. А якщо згадати пісенний подарунок п’ятикласників – Тимофіїва Костянтина, Максима Стецька та Матіївої Валентини чи сценки від шестикласників – Микити Бойко, Вадима Лякшева, Ірини Ткачук? Не були байдужими й учні 8 класу – Дмитро Петрусевич та Ірина Савранська з гумористичним номером «Покусаний» ( як вже й сміялися глядачі, напевно до душі прийшовся їм такий дует), дев’ятикласник – Василь Логінов з «Монологом Принца Голопупенка» та учень десятого класу – Олексій Петрусевич. Цікавим було свято. І ось уже звучить фінальна пісня.

    
 Сповнені вражень, у гарному, піднесеному настрої залишали гості святкову актову залу…

Переглядів: 906 | Додав: Novoselivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DIMON  
0
Опа какие люди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
      

      
 
©Aleksandr Kustol
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz